ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat care ”oferea” mii de euro pentru mașini vechi de cusut, prins cu FOCURI de armă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 7 august 2015, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor acestora din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, bănuit de comiterea mai multor fapte de înșelăciune. Conform anchetei, în perioada septembrie 2014 – iulie 2015, suspectul ar fi înșelat peste 20 de persoane din întreaga țară.

Bărbatul ar fi publicat anunţuri de mică publicitate în ziare de circulaţie naţională prin care susţinea că o firmă este interesată de achiziţionarea de maşini de cusut vechi, oferind în schimb sume foarte mari de bani de ordinul zecilor de mii de euro. Victimele sunau la numărul de telefon din anunţ şi erau convinse să depună diverse sume de bani în conturi indicate de bănuit, motivând că sunt necesare pentru încheierea unui certificat de autentificare al maşinii de cusut. Prejudiciul creat se ridică la peste 20.000 de lei.

Cel în cauză a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Sebeș, iar pentru că nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire, după somațiile legale efectuate de polițiști, s-a executat un foc de avertisment în plan vertical.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul figura urmărit internațional, pe numele acestuia Judecătoria Alba Iulia a emis, în anul 2012, un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de fals de monedă, prin care acesta este condamnat la 5 ani de pedeapsă privativă de libertate. Totodată, s-a stabilit că acesta nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule, polițiștii întocmindu-i dosar penal.

Suspectul a fost reținut și introdus în Penitenciarul Aiud.

Polițiștii timișeni, continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, în prezent fiind efectuată o percheziție la domiciliul acestuia.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore