Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateDoctorul Viorel Bucuraș, internat în stare GRAVĂ la Spitalul de Cardiologie. Prin...

Doctorul Viorel Bucuraș, internat în stare GRAVĂ la Spitalul de Cardiologie. Prin ce a trecut acesta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Veste tristă pentru lumea medicinei timișorene și pentru apropiații doctorului Viorel Bucuraș. În momentul de față acesta este internat în stare gravă la Secția de Cardiologie de la Spitalul Pădurea Verde, după ce ieri a suferit un stop cardio-respirator și a făcut o tulburare de ritm cardiac.

Totul s-a întâmplat ieri între orele 15.00 – 16.00. După ce a fost operat cu ceva ani în urmă în Franța, renumitului medic în vârstă de 55 de ani s-a însănătoșit, dar se pare că stresul din ultimele săptămâni i-a fost aproape fatidic. După ce săptămânile trecute a participat și la un Congres de Urologie, în care se pare că s-a implicat de zor și a investit suflet, ieri a lucrat până la ora 15.00, după care s-a plâns că are dureri în dosul pieptului. După ce în primă instanță nu și-a făcut griji prea mari, ulterior a căzut pur și simplu în cabinetul unui coleg.

La prima oră a dimineții se afla, intubat, la Secția de Cardiologie a Spitalului de la Pădurea Verde. „Din punct de vedere cardiologic e depășit momentul. Singurul lucru de care trebuie să ne îngrijim aparte este pe partea neurologică. Dacă în urma stopului cardiac a suferit modificări neurologice și care sunt gravitățile acestora. În proporție foarte mare va supraviețui”, a declarat Managerul Spitalului Clinic Judetean, Marius Craina, pentru voceatimisului.ro.

*Dr. Viorel Bucuraș s-a născut în 1959 la Brașov. Este absolvent al Colegiului Bănățean, în anul 1978 și al Facultății de Medicină din Timișoara, în 1986. Din 1994 este medic specialist urolog, iar din 1998 medic primar urolog. Este doctor în medicină al Universității de Medicină „Karl Ruprechts” Heidelberg, Germania din anul 1995 și al Universității de Medicină și Farmacie Timișoara din anul 2000, după susținerea Tezei de Doctorat cu titlul „Nefrectomia laparoscopica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...