„Maratonul cântecului și dansului popular sârbesc” , în weekend la Timișoara. Ce paradă va fi organizată în cadrul evenimentului

Date:

Festivalul de folclor „Maratonul cântecului și dansului popular sârbesc” va ajunge sâmbătă, 26 septembrie, la cea de-a XXII-a ediție. Uniunea Sârbilor din România, cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relații Interetnice și al Primăriei Timișoara sunt cei care organizează acest festival, care va începe de la ora 18.00, la Filarmonica Banatul.

Atât formații din România, cât și din Serbia vor lua parte la eveniment. Între 17.00 și 17.30 vor fi organizate parade ale portului popular pe traseul Catedrala Mitropolitană – Piața Operei (pe partea de magazinul „Benvenuti”, Sagafredo, Opera Naţională şi retur pe partea cu Mc Donald’s şi până la Filarmonica Banatul).

Aproximativ 450 de persoane vor lua parte la „Maratonul cântecului și dansului popular sârbesc”.

foto:opiniatimisoarei.ro

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare