Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducație120 de studenți din 25 de țări au participat la ISWinT, la...

120 de studenți din 25 de țări au participat la ISWinT, la Timișoara FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timp de o săptămână, echipa ISWinT a organizat 9 workshop-uri (Handmade, Alternative Design, Qualitative and Quantitative Research Methods, Trance Diving, Conscious Self Management, Photography, Stop Motion și Shadow Theatre) pentru studenții participanți, dar și activități deschise inclusiv publicului timișorean, printre care o seară de scurtmetraje la Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul sau parada tradițională ISWinT Parade, unde timișorenii au avut ocazia să defileze alături de participanții echipați cu steagurile naționale, vuvuzele, urmând să lanseze lampioane în Centrul Timișoarei. Festivalul s-a încheiat cu o mini-excursie pe traseul Deva, Hunedoara și Alba-Iulia, unde participanții au avut ocazia să viziteze cetățile și castelele din împrejurimi.

Prima ediție a ISWinT-ului s-a desfășurat în perioada 11-17 aprilie 1994. Coordonat de Lucian Rotar, fondator Orange România și Răzvan Panaitescu, actual director general la Schumbert Nădlac, ediția a adunat peste 150 de participanți din toată lumea în orașul de pe Bega.

Cu un buget inițial de 200.000 de euro, sprijiniți de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, festivalul a luat amploare în timp și și-a câștigat reputația de cel mai longeviv festival cultural internațional de studenți din Europa de Sud-Est.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare