Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialÎncă o razie, ”pe motocicliști”, a polițiștilor din Timișoara. Vezi bilanțul acțiunii...

Încă o razie, ”pe motocicliști”, a polițiștilor din Timișoara. Vezi bilanțul acțiunii FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 29 iulie 2014, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara şi cei de la ordine publică au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului Timişoara, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. ”Razia” oamenilor legii a început în jurul orei 18:00 și s-a încheiat târziu, după miezul nopții, în jurul orei 2:00.

În urma acestei acțiuni, poliţiştii au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.000 de lei, 9 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de motociclete şi mopede. Totodată, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Pentru a realiza cum decurge o astfel de acțiune a polițiștilor rutieri, Vocea Timișului a stat alături de oamenii legii în diferite zone din oraș, iar după cum se poate observa și din imagini, spre exemplu, în apropierea trecerii de pietoni, dinspre Parcul Copiilor către Parcul Rozelor, se aflau nu mai puțin de patru echipaje de poliție, care opreau totți conducătorii de vehicule care încălcau legea, dar mai ales tot ce ”mișcă” pe două roți, exceptând bicicliștii.

”Reamintim tuturor motocicliştilor că se interzice transportarea pe motocicletă a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, că sunt obligaţi să poarte pe timpul deplasării casca de protecţie omologată şi, nu în ultimul rând, că organizarea de curse ilegale constituie infracţiune” îi informează polițiștii timișoreni pe cei care folosesc vehiculele pe două roți pentru deplasări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare