Încă o razie, ”pe motocicliști”, a polițiștilor din Timișoara. Vezi bilanțul acțiunii FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Marți, 29 iulie 2014, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara şi cei de la ordine publică au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului Timişoara, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. ”Razia” oamenilor legii a început în jurul orei 18:00 și s-a încheiat târziu, după miezul nopții, în jurul orei 2:00.

În urma acestei acțiuni, poliţiştii au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.000 de lei, 9 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de motociclete şi mopede. Totodată, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Pentru a realiza cum decurge o astfel de acțiune a polițiștilor rutieri, Vocea Timișului a stat alături de oamenii legii în diferite zone din oraș, iar după cum se poate observa și din imagini, spre exemplu, în apropierea trecerii de pietoni, dinspre Parcul Copiilor către Parcul Rozelor, se aflau nu mai puțin de patru echipaje de poliție, care opreau totți conducătorii de vehicule care încălcau legea, dar mai ales tot ce ”mișcă” pe două roți, exceptând bicicliștii.

”Reamintim tuturor motocicliştilor că se interzice transportarea pe motocicletă a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, că sunt obligaţi să poarte pe timpul deplasării casca de protecţie omologată şi, nu în ultimul rând, că organizarea de curse ilegale constituie infracţiune” îi informează polițiștii timișoreni pe cei care folosesc vehiculele pe două roți pentru deplasări.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=RLi8He0jJtU&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare