Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

ACCIDENT cu două victime ÎNCARCERATE în Plopi! Din nou în curba periculoasă NESEMNALIZATĂ corespunzător! FOTO/VIDEO

Joi seara, în jurrul orei 20:00, un autoturism Opel a plonjat în șanțul de la marginea străzii Rudolf Walter, din Timișoara. Întrucât carosabilul este umed, iar șoferul autoturismului se întorcea acasă de la muncă și nu consumase nici alcool, fapt constatat de polițiștii care au ajuns la fața locului, se presupune că accidentul s-a petrecut datorită vitezei cu care se deplasa mașina.

Șoferul și pasagerul din dreapta sa au fost răniți destul de grav, cei doi ocupanți ai mașinii fiind scoși din autoturism de locuitorii caselor din apropiere, înaintea sosirii echipajelor de descarcerare, două autospeciale SMURD transportându-i pe cei doi la spital pentru îngrijiri.

Polițiștii au demarat o anchetă, iar din primele concluzii șoferul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă, aceștia ar trebui să ia măsuri și prin semnalizarea locației, prin montarea de indicatoare care să arate că urmează o ”curbă deosebit de periculoasă”, fiind vorba de o curbă de 90 de grade, care mai are și șanțuri adânci de mai bine de 1,5 metri pe margine. În locul respectiv s-e produc frecvent astfel de accidente, iar oamenii atrag atenția autoritățiilor cu privire la proasta semnalizare a curbei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=cIO1hA2eW3Y&feature=youtu.be]

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore