Jucător nou și SPONSOR pentru Poli! Timofte a dat fuga în Portugalia

- Advertisement -

”Sunt aici în primul rând pentru a convinge un sponsor, dar poate fi vorba şi despre aducerea unui jucător. Când voi avea veşti certe, vă voi anunţa”, a declarat ”Tim”, în emisiunea Arena Radio, de la Radio Timişoara. ”Lusitanul” din conducerea clubului bănățean vrea să aducă din Portugalia încă un jucător, după ce în perioada precompetițională i-a adus pe Bega pe Carlos Eduardo și Pedro Henrique, chiar dacă cel din urmă nu a primit deocamdată actele necesare pentru a putea evolua.

Supărat pentru modul în care Poli a pierdut la Pâncota

”Pe mine mă doare mai tare înfrângerea de la Pâncota, nu atât pentru că am ieșit din Cupă, ci datorită felului cum am ieșit. Am condus 2-0 până în minutul 70 după care au urmat vreo 7-8 minute de ”rătăcire”, să spun așa, a echipei noastre, în pofida faptului că am jucat vreo 17 minute și cu om în plus”, a replicat Timofte pe margine subiectului Cupa României, un subiect încheiat pentru bănățeni în acest sezon, după ce alb-negrii nu au trecut de Șoimii Pâncota săptămâna trecută, arădenii reușind să se impună cu scorul de 3-2, după ce elevii lui Dan Alexa au condus cu 2-0.

”Defilările s-au încheiat pe 23 august 1989”

Timofte a adimis, în cadrul aceleiași emisiuni de la Radio Timișoara, faptul că bănățenii nu vor ”defila” prin liga a II-a. ”Toate echipele sunt incomode. Campionatul este echilibrat, dar într-adevăr sunt 3-4 echipe: Vâlcea, Mioveni și chiar Reșița sau Satu Mare, Câmpina am înțeles că are o echipă bună. Toate meciurile sunt grele și trebuiesc tratate serios, no le tratăm foarte serios. Sper să câștigăm și să începem să jucăm mai bine decât am făcut-o până acum. Nu vom vedea o defilare a noastră prin campionat. Defilările s-au terminat pe 23 august 1989, așa că va fi o luptă crâncenă împotriva unor echipe bune, până în ultima etapă” a conchis ”Tim”, pentru postul de radio timișorean.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare