AcasăStiriEducatie1 Iunie în avans la Grădinița cu Program Prelungit Nr.20, Timișoara

1 Iunie în avans la Grădinița cu Program Prelungit Nr.20, Timișoara

1 iunie nu a trecut neobservat nici anul acesta pentru preșcolarii Grădiniței P.P. nr. 20 din Timișoara, chiar dacă anul acesta Ziua Internațională a Copiilor se sărbătorește în weekend.

D-șoara ed. Lavinia Sorescu ne spune cum se sărbătorește în grădiniță această zi importantă pentru cei mici: „În afara faptului că s-au bucurat de activitățile educaționale organizate de doamnele educatoare ale fiecărei grupe, timpul a fost împărțit în așa fel încât copiii să simtă semnificația acestei zile: s-au organizat concursuri pe role, carnaval cu personaje din povești, concursuri de poezii și cântece, jocuri distractive, ș.a”.  Entuziasmul copiilor a fost cu atât mai mare, cu cât doamna director Fetyko Tamara le-a pregătit  o surpriză, dăruindu-le un pachet cu dulciuri. Mulțumim conducerii unității și cadrelor didactice pentru implicarea lor în organizarea unei zile speciale pentru copii. La multi ani, preșcolari!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente