Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce să bei când te simţi rău. Există câte o băutură pentru fiecare problemă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Când eşti stresat – ceai negru
Studiile au demonstrat că ceaiul negru reduce nivelul de cortizol din sânge şi ajuta persoanele stresate să se calmeze.

Dacă ţi-e greaţă
Cea mai bună soluţie? Experţii considera că apa rece. Dar dacă continui să te simţi rău, cel mai bine este să încerci băuturile pentru sportivi, care îţi înlocuiesc mineralele pierdute.

Dacă te doare capul
Fără doar şi poate, apă. Cât mai multă apă. Există pentru 150 de tipuri diferite de migrene, iar aproape toate pot fi declanşare de deshidratare. Aşa că, în loc să bei repede pastile, bea nişte pahare de apă.

Dacă te doare gâtul
Nu mai este niciun secret pentru nimeni: ceaiul fierbinte, fie că este negru, verde sau cu fructe. Antioxidanţii te ajută să scapi de infecţie, iar căldura te scapă de mucus. Adaugă şi lămâie pentru un plus de vitamina C şi miere.

Dacă suferi de retenţie de apă
Tot apa este soluţia, pentru că acţionează ca un diuretic şi elimina excesul de sare şi toxine. Dacă adaugi şi nişte frunze de mentă, îţi relaxezi sistemul digestiv şi te poţi bucura de un abdomen plat în cel mai scurt timp.

Dacă suferi de mahmureală
Evită cafeaua. În schimb, poţi bea o băutură pentru sportivi, care îţi restabileşte echilibrul în organism sau un suc de fructe. În plus, poţi încerca Michelada, băutură mexicană care vindeca mahmureală.

Dacă ai febră musculară
Suc de rodie sau de pepene verde. Acestea au proprietăţi calmante datorită aminoacizilor conţinuţi şi îţi ajută muşchii să-şi revină după un antrenament mai dur.

 
Sursa:foodstory.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare