Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Detalii care îţi vor strica pofta de bere sau de vin. Ce ingrediente ascunse conţin băuturile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unele companii folosesc clei de peşte, o substanţă vâscoasă asemănătoare cu gelatină, pentru a îndepărta drojdia.

Un studiu a dezvăluit că 48% din sucurile comercializate la fast food conţin bacterii fecale.

Laptele vegetal conţine un ingredient numit „carrageenan”, care duce la ulcer şi cancer. Aşadar, este organic, dar poate să fie mortal.

Vinul produs în cantităţi mari, cu ajutorul maşinilor speciale, poate să conţină insecte şi chiar rozătoare.

Sucul de grapefruit: unele sortimente comercializate pe piaţa sunt colorate cu carmin, care este un pigment de culoare roşie obţinut din acidul carminic produs prin zdrobirea unor insecte. Vezi mai multe pe FoodStory.ro.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore