Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Detalii care îţi vor strica pofta de bere sau de vin. Ce ingrediente ascunse conţin băuturile

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Unele companii folosesc clei de peşte, o substanţă vâscoasă asemănătoare cu gelatină, pentru a îndepărta drojdia.

Un studiu a dezvăluit că 48% din sucurile comercializate la fast food conţin bacterii fecale.

Laptele vegetal conţine un ingredient numit „carrageenan”, care duce la ulcer şi cancer. Aşadar, este organic, dar poate să fie mortal.

Vinul produs în cantităţi mari, cu ajutorul maşinilor speciale, poate să conţină insecte şi chiar rozătoare.

Sucul de grapefruit: unele sortimente comercializate pe piaţa sunt colorate cu carmin, care este un pigment de culoare roşie obţinut din acidul carminic produs prin zdrobirea unor insecte. Vezi mai multe pe FoodStory.ro.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare