Marea Britanie nu este ”paradisul economic”. Vezi care țară din UE are salariul minim de peste 1.800 de euro

Date:

Începând cu 1 ianuarie 2014, românii, bulgarii și nu numai ei îşi pot căuta locuri de muncă, fără restricţii, în Marea Britanie, Austria, Franţa, Olanda, Spania, Belgia, Germania, Luxemburg şi Malta, iar conform datelor existente la ora actuală, aproape două milioane de locuri de muncă sunt disponibile pentru cetăţenii Uniunii Europene.

Britanicii sunt cei mai speriaţi de ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii, chiar dacă în Regatul Unit nu pare a fi tocmai ”Raiul pe Pământ” din punct de vedere al câștigurilor salariale, în Uniunea Europeană existând alte cinci state care oferă salarii mai mari pentru imigranţi.

Cel mai bun exemplu din acest punct de vedere este cel al statului Luxemburg, care oferă cel mai mare salariu minim din Uniunea Europeană, fiind urmat de Belgia, Olanda, Irlanda și Franța.

Iată țările cu cele mai bune salarii minime pe economie din Uniunea Europeană:
1. Luxemburg: 1.874 euro;
2. Belgia: 1.502 euro;
3. Olanda: 1.478 euro;
4. Irlanda: 1.462 euro;
5. Franţa: 1.430 euro;
6. Marea Britanie: 1.190 euro.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare