ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei fotbaliști de viitor, ca și acontați de Poli? Filip, Buia și Dobrosavlevici pleacă de la Dinamo

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Chiar dacă Dinamo și-a schimbat strategia de funcționare odată cu venirea lui Ionuț Negoiță ca acționar majoritar, clubul preferând să meargă tot mai mult pe mâna unor tineri de perspectivă, s-ar putea ca numele unor fotbaliști care erau vizați pentru reconstrucția echipei să nu se mai regăsească din primăvară în lotul de care dispune Flavius Stoican, anunță DigiSport.ro.

Potrivit Prosport, Alin Dobrosavlevici a fost anunțat deja că nu mai face parte din planurile “câinilor”, alb-roșii refuzând să plătească ultima rată în valoare de 25.000 de euro din cei 75.000 cu care a fost bănățeanul a fost cumpărat de la Avicola Buziaș în 2011. Presa centrală îl dă deja pe tânărul de 19 ani, ca și transferat la Poli Timișoara, într-o situație asemănătoare fiind și Steliano Filip și Darius Buia, toți foști elevi ai Liceului cu Program Sportiv ”Banatul”. Motivul pentru care toți cei trei ”riscă” să ajungă pe Bega, este același, lipsa ultimei tranșe din suma de transfer, Avicola Buziaș adresându-se deja Comisiei de Soluționare a Litigiilor, susțin jurnaliștii de la DigiSport, chiar dacă clubul bănățean a anunțat că va face publice numele celor care vor semna angajamnete în această iarnă și nu au făcut-o până în prezent.

Astfel, dacă cei de la Poli Timișoara își doresc cu adevărat, au ocazia să ”pună mâna” pe trei fotbaliști talentați, tineri și de perspectivă, însă totul depinde de conducerea tehnică a alb-negrilor bănățeni.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore