Trei fotbaliști de viitor, ca și acontați de Poli? Filip, Buia și Dobrosavlevici pleacă de la Dinamo

Date:

Chiar dacă Dinamo și-a schimbat strategia de funcționare odată cu venirea lui Ionuț Negoiță ca acționar majoritar, clubul preferând să meargă tot mai mult pe mâna unor tineri de perspectivă, s-ar putea ca numele unor fotbaliști care erau vizați pentru reconstrucția echipei să nu se mai regăsească din primăvară în lotul de care dispune Flavius Stoican, anunță DigiSport.ro.

Potrivit Prosport, Alin Dobrosavlevici a fost anunțat deja că nu mai face parte din planurile “câinilor”, alb-roșii refuzând să plătească ultima rată în valoare de 25.000 de euro din cei 75.000 cu care a fost bănățeanul a fost cumpărat de la Avicola Buziaș în 2011. Presa centrală îl dă deja pe tânărul de 19 ani, ca și transferat la Poli Timișoara, într-o situație asemănătoare fiind și Steliano Filip și Darius Buia, toți foști elevi ai Liceului cu Program Sportiv ”Banatul”. Motivul pentru care toți cei trei ”riscă” să ajungă pe Bega, este același, lipsa ultimei tranșe din suma de transfer, Avicola Buziaș adresându-se deja Comisiei de Soluționare a Litigiilor, susțin jurnaliștii de la DigiSport, chiar dacă clubul bănățean a anunțat că va face publice numele celor care vor semna angajamnete în această iarnă și nu au făcut-o până în prezent.

Astfel, dacă cei de la Poli Timișoara își doresc cu adevărat, au ocazia să ”pună mâna” pe trei fotbaliști talentați, tineri și de perspectivă, însă totul depinde de conducerea tehnică a alb-negrilor bănățeni.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare