Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara se va umple din nou de BURUIENI! De ce nu se poate interveni la spațiile verzi din tot orașul VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Rezilierea contractelor cu societățile care se ocupau până anul trecut de întreținerea spațiilor verzi din Timișoara, administrația locală se confruntă cu mari dificultăți în ”remedierea” acestei probleme. Dacă de întreținerea zonelor verzi din zona centrală este asigurată de Horticultura – societate care aparține Primăriei Timișoara, zonele extra-centrale au rămas ”în bălării”, Primăria asigurând un minim de intervenții cu ajutorul deținuților de la Penitenciarul din oraș.

Ținând cont de faptul că până la momentul la care se vor semna următoarele contracte vor mai trece câteva luni, în zonele în care Horticultura nu are contract cu Primăria Timișoara, se va interveni numai pentru lucrările ”urgente” susține Nicolae Robu, primarul capitalei Banatului. ”Nu avem bază legală să facem altceva. Vom avea lucrări de intervenție cu forță de muncă de la Penitenciar, în limita competențelor pe care această forță de muncă le are. Până când vom ajunge să semnăm contracte în urma licitațiilor nu putem avea alte intervenții, pentru că ar fi ilegale. Pentru sectorul central avem o relație specială cu societatea primăriei, Horticultura, și acolo lucrurile vor curge în continuare exact așa cum s-a stabilit astă-vară, numai cî acum s-a consumat fondul alocat iniial și s-a venit cu o suplimentare” a explicat întâiul gospodar de pe Bega.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Andrei Drăgilă, demis de la Horticultura! A condus societatea 30 de ani

Consiliul de Administrație al S.C. Horticultura S.A. a decis, în unanimitate, cadrul ședinței de...

Lanțul amintirilor! De ce are și n-are dreptate Ruben Lațcău în războiul penal cu directorul SC Horticultura SA

Cu toate păcatele sale, cu toate jumătățile de adevăr, aruncate din vârful buzelor cu...

În plină iarnă! Administrația Dominic Fritz a pompat sute de tone de apă la rădăcinile firmelor liberale și le-a mai plivit și trandafirii

E vreun timișorean care să nu fi auzit că pe mandatele primarului țărănist, Gheorghe...