ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii din Timiș au prins, în flagrant, patru persoane care au contractat CREDITE cu acte FALSE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-a întâmplat vineri, la Timișoara. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează cercetări faţă de patru persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 43 de ani, bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Cei patru sunt bănuiţi că ar fi depus la o instituţie financiară nebancară documente necesare în vederea obţinerii unor credite de consum, folosindu-se de adeverinţe de venit false. Vineri, 23 ianuarie 2015, cei în cauză au fost depistaţi, în flagrant, în timp ce ridicau creditele obţinute, în valoare de 10.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore