AcasăStiriSocialDouă puștoaice din Timișoara, DISPĂRUTE! Dacă le vezi sună URGENT la 112!

Două puștoaice din Timișoara, DISPĂRUTE! Dacă le vezi sună URGENT la 112!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a două fete în vârstă de 13 ani dispărute de curând din Timişoara.

KISS LARISA MIHAELA, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat voluntar, pe 1 februarie 2016, de la domiciliu, din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit. La data dispariţiei, minora purta geacă, pantaloni şi ghete de culoare neagră.KISS LARISA MIHAELA

Semnalmente: înălţime 1.55 metri, 55 de kg, ochi căprui, păr negru, lung.

În noaptea dintre 1 și 2 februarie, PĂUN MARIANA, în vârstă de 13 de ani, ar fi plecat de la domiciliu, din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit. La data dispariţiei, minora era îmbrăcată într-o bluză albă, pantaloni de culoare neagră şi cizme de culoare roşie.

Semnalmente: înălţime 1.65 metri, păr blond, lung, ochi căprui.P-UN MARIANA

Oricine poate oferi detalii despre cele două minore dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente