ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat este de NEGĂSIT după ce a plecat ieri de acasă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat în vârstă de 43 de ani este căutat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale după ce a dispărut zilele trecute din localitatea Chereveșu Mare. Ieri, în 19 octombrie, Ionel Lucian Marcu a plecat de unul singur de-acasă, cu autoturismul personal, și nu devenit de negăsit.MARCU LUCIAN IONEL

Semnalmente: înălțime 1,75 – 1,80 de metri, corpolență robustă, păr grizonat, ochi căprui.

La data dispariției, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă și încălțat sport, de culoare gri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul dispărut este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore