ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Concurs de duatlon, în weekend, aproape de Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un concurs mai puțin obișnuit, de duatlon, va avea loc la finele acestei săptămâni aproape de Timișoara, la doar 18 kilometri distanță, în localitatea Cornești. Organizat sâmbătă, 24 octombrie, de clubul Ride Competition, competiția de bicicletă și alergare este rezervată în special copiilor, dar și adulților.

Obiectivul principal este acela de a iniția cât mai mulți copii într-un astfel de mediul competitiv și de a încuraja o viață cât mai sănătoasă. Cinci categorii de vârstă pentru copii și alte cinci pentru adulți, inclusiv proba de ștafetă, vor fi disponibile. Dacă participarea copiilor este gratuită, pentru adulți taxa de participare este de 30 de lei. Organizatorii pun la bătaie o mulțime de premii în valoare de peste 7000 de lei.

Printre organizatori se numără și Ciprian Bălănescu, celebrul bănățean din lumea duatlonului și a triatlonului, de 11 ori campion al României și dublu campion balcanic la duatlon.

Înscrierile se pot face la fața locului sau online pe site-ul https://duatloniarcuricornesti.eventzilla.net/.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore