Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentCupa Idella Junior la pescuit, pentru copii. Când are loc concursul de...

Cupa Idella Junior la pescuit, pentru copii. Când are loc concursul de la Cornești

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cupa Idella Junior, ajunsă la cea de-a treia ediție, este un proiect Idella Fishing Club ce își propune să sporească oportunitățile de recreere în rândul copiilor, precum și să promoveze apropierea lor de natură, implicarea în programe de mediu și educarea în spirit ecologic și competițional. Proiectul va explora metode de a combina educația pentru și despre mediu și în special cea legată de activitatea de pescuit, cu educația în aer liber, cuprinzând activități outdoor. Cupa Idella Junior este deschisă oricărui copil însoțit de părinți, bunici sau vecini, iar locația disponibila este balta de pescuit Cornești 3.

Perioada de desfășurare a proiectului este 15 mai – 14 iunie 2015, interval în care sunt incluse sâmbetele și duminicile. Se vor organiza serii a câte 20 de participanți, locurile disponibile fiind în 16, 17 mai și 13, 14 iunie pentru serii complete de 20 de copii, iar pentru grup mai mic de 5 copii locuri disponibile sunt și în zilele de 23, 24, 30 și 31 mai alături de alte grupuri deja constituite.

Taxa de participare în cadrul Cupei Idella Junior este de 120 de lei pentru fiecare participant, în care sunt incluse cupe, diplome, medalii, șepci, nadă, bețe de pescuit pentru fiecare copil și mâncare la ceaun inclusiv pentru însoțitori, iar părinții sau persoanele însoțitoare plătesc doar o taxă de agrement de 5 lei. Este necesar ca transportul să și-l asigure fiecare participant, însă în cazul în care există persoane care nu au cu ce sa vină pot apela din timp la organizatori și li se asigură transportul în mod gratuit, fără alte costuri.

Persoanele care doresc să pescuiască împreună cu copiii în cadrul concursului, sunt invitate să completeze formularul de înscriere de pe pagina Idella Fishing Club, AICI, sau apelând organizatorii acestei competiții, Robert Szabo (tel. 0720.996.713), sau Calina Galescu (tel. 0725.744.748). Data limită de înscriere pentru Cupa Idella Junior 2015 este 5 mai.

În cadrul evenimentului sunt incluse activități desfășurate în aer liber ce cuprind învățarea regulilor de practicare a pescuitului sportiv, organizarea de concursuri de pescuit între participanți și educarea copiilor cu privire la pescuitul iresponsabil și diverse probleme de mediu. Cupa Idella Junior oferă copiilor posibilitatea de a pescui alături de pescari profesioniști, de a socializa cu alți copii, de a se bucura de natură și de a împărtăși alături de părinți o experiență unică, într-un cadru relaxant.

Vezi mai jos care a fost atmosfera de anul trecut de la competiția dedicată celor mici.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concurs de duatlon, în weekend, aproape de Timișoara

Un concurs mai puțin obișnuit, de duatlon, va avea loc la finele acestei săptămâni...

Campionatul Regional Intercluburi de Pescuit la Crap ediţia 2015, gata de start

Competiţia este organizată de către A.P.P.P.S Carp4Fun, clubul bănăţean ce are deja la activ...

Finala Campionatului Naţional de Pescuit Sportiv are loc în weekend, în judeţul Timiş. Vezi unde şi care este programul competiţiei

Competiţia se va desfăşura pe ”Seroni Lake” Lugoj - Herendeşti conform programului de mai...