Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriOrașul Recaș și mai multe străzi dintr-un cartier MARE al Timișoarei, rămân...

Orașul Recaș și mai multe străzi dintr-un cartier MARE al Timișoarei, rămân fără apă potabilă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 29 aprilie 2015, între orele 9:00 – 13:00 se va întrerupe furnizarea apei în orașul Recaș, ca urmare a execuției lucrărilor de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare. Lucrările de investiții fac parte din Proiectul ”Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” și sunt cofinanţate din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Tot mâine, dar în ontervalul orar 9:00 – 17:00, se va întrerupe furnizarea apei în Timișoara, pe străzile Calea Sever Bocu între Pomiculturii și Constructorilor, Constructorilor, Henriette Delavrancea-Gibony, Perlei, Leandrului, Amiciției, Martir Gheorghe Iosub, Lirei și Martir Dumitru Osman. Întreruperea furnizării apei reci este necesară în vederea efectuării lucrărilor de remediere a unui defect apărut la conducta principală. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Calea Sever Bocu și Horia Măcelaru.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...