ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Orașul Recaș și mai multe străzi dintr-un cartier MARE al Timișoarei, rămân fără apă potabilă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 29 aprilie 2015, între orele 9:00 – 13:00 se va întrerupe furnizarea apei în orașul Recaș, ca urmare a execuției lucrărilor de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare. Lucrările de investiții fac parte din Proiectul ”Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” și sunt cofinanţate din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Tot mâine, dar în ontervalul orar 9:00 – 17:00, se va întrerupe furnizarea apei în Timișoara, pe străzile Calea Sever Bocu între Pomiculturii și Constructorilor, Constructorilor, Henriette Delavrancea-Gibony, Perlei, Leandrului, Amiciției, Martir Gheorghe Iosub, Lirei și Martir Dumitru Osman. Întreruperea furnizării apei reci este necesară în vederea efectuării lucrărilor de remediere a unui defect apărut la conducta principală. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Calea Sever Bocu și Horia Măcelaru.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore