ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tinerii care l-au omorât în bătaie pe Dumitru Joldescu, duși în Complexul Studențesc pentru reconstituirea crimei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Criminalii tânărului de 29 de ani, care a fost omorât în bătaie în Complexul Studențesc din Timișoara, au fost duși ieri la fața locului pentru a reconstitui momentul în care s-a produs nenorocirea. Scoși pe rând din mașina poliției, aceștia au povestit fără a părea că sunt măcar afectați de ceea ce s-a întâmplat în noapte de 23 spre 24 august, incident care a dus la moartea lui Dumitru Joldescu în vinerea săptămânii următoare, după mai multe zile în care a stat în moarte cerebrală.

Cei patru agresori vor sta în arest preventiv pentru o încă perioadă de 30 de zile, decizie care a fost contestată, aceștia cerând să fie lăsați liberi. Trei dintre ei sunt din Orțișoara, iar unul este timișorean. La reconstituire au participat atât sora lui Dumitru Joldescu, victima, dar și avocatul părții vătămate, care nu pot înțelege de ce procurorul care se ocupă de caz nu pun la dispoziția familiei înregistrările de pe camerele de supraveghere din interiorul localului unde a început tragedia.

La reconstituire a participat și un martor, prieten cu cei patru agresori, care a oferit mai multe amănunte, ba mai mult, în dese situații i-a și contrazis pe aceștia, în momentele în care încercau să ascundă anumite părți ale incidentului.

[responsive_youtube

foto:tion.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore