AcasăStiriSocialTinerii care l-au omorât în bătaie pe Dumitru Joldescu, duși în Complexul...

Tinerii care l-au omorât în bătaie pe Dumitru Joldescu, duși în Complexul Studențesc pentru reconstituirea crimei

Criminalii tânărului de 29 de ani, care a fost omorât în bătaie în Complexul Studențesc din Timișoara, au fost duși ieri la fața locului pentru a reconstitui momentul în care s-a produs nenorocirea. Scoși pe rând din mașina poliției, aceștia au povestit fără a părea că sunt măcar afectați de ceea ce s-a întâmplat în noapte de 23 spre 24 august, incident care a dus la moartea lui Dumitru Joldescu în vinerea săptămânii următoare, după mai multe zile în care a stat în moarte cerebrală.

Cei patru agresori vor sta în arest preventiv pentru o încă perioadă de 30 de zile, decizie care a fost contestată, aceștia cerând să fie lăsați liberi. Trei dintre ei sunt din Orțișoara, iar unul este timișorean. La reconstituire au participat atât sora lui Dumitru Joldescu, victima, dar și avocatul părții vătămate, care nu pot înțelege de ce procurorul care se ocupă de caz nu pun la dispoziția familiei înregistrările de pe camerele de supraveghere din interiorul localului unde a început tragedia.

La reconstituire a participat și un martor, prieten cu cei patru agresori, care a oferit mai multe amănunte, ba mai mult, în dese situații i-a și contrazis pe aceștia, în momentele în care încercau să ascundă anumite părți ale incidentului.

[responsive_youtube

foto:tion.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente