Peste șase kilograme de cannabis descoperite de procurorii DIICOT, înainte de a fi livrate în Belgia

- Advertisement -

Procurorii DIICOT au descoperit o cantitate mare de droguri, după o percheziție efectuată pe raza localității Stroești, comuna Todirești din județul Iași. Nu mai puțin de 6,350 de kilograme de cannabis au fost descoperite la domiciliul lui Ioan Huțanu, care a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri în formă continuă.

În cursul acestui an, bănuitul a înființat o cultură de cannabis de aproximativ 60 de plante pe raza localității în care s-a făcut percheziția, fiind singurul care s-a ocupat de recoltarea plantelor, pe care le-a transportat ulterior la locuința sa. Bărbatul intenționa ca după uscarea acestora să le valorifice pe piața ilicită din Belgia, către un alt dealer de droguri. Joi, în 15 octombrie, acesta a contactat telefonic persoana de legătură din Belgia pentru a stabilii termenii în care se va face livrarea drogurilor, în urma căreia acesta urma să primească suma de 15.000 de euro.

După percheziția efectuată în 17 octombrie 2015, o zi mai târziu bănuitul a fost arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img