Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalPeste șase kilograme de cannabis descoperite de procurorii DIICOT, înainte de a...

Peste șase kilograme de cannabis descoperite de procurorii DIICOT, înainte de a fi livrate în Belgia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Procurorii DIICOT au descoperit o cantitate mare de droguri, după o percheziție efectuată pe raza localității Stroești, comuna Todirești din județul Iași. Nu mai puțin de 6,350 de kilograme de cannabis au fost descoperite la domiciliul lui Ioan Huțanu, care a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri în formă continuă.

În cursul acestui an, bănuitul a înființat o cultură de cannabis de aproximativ 60 de plante pe raza localității în care s-a făcut percheziția, fiind singurul care s-a ocupat de recoltarea plantelor, pe care le-a transportat ulterior la locuința sa. Bărbatul intenționa ca după uscarea acestora să le valorifice pe piața ilicită din Belgia, către un alt dealer de droguri. Joi, în 15 octombrie, acesta a contactat telefonic persoana de legătură din Belgia pentru a stabilii termenii în care se va face livrarea drogurilor, în urma căreia acesta urma să primească suma de 15.000 de euro.

După percheziția efectuată în 17 octombrie 2015, o zi mai târziu bănuitul a fost arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare