ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Festivalul de Muzică Nouă „Intrada”, la a doua ediție în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cea de-a doua ediție a Festivalului de Muzică Nouă „Intrada” va avea loc la Timișoara, între 8 și 13 noiembrie. Tema spectacolului din acest an va fi lumina, mai ales acum, când la Timișoara s-a lansat conceptul pentru candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană „Shine your light – Light up your city!”.

Festivalul a debutat anul trecut, în 2014, grație pianistului Sorin Petrescu, și dorește să promoveze muzica românească contemporană, definitorie pentru misiunea Filarmonicii Banatul. De mai bine de 30 de ani, formația Trio Contraste este vârful de lance pentru acest demers.

Trupa va concerta în deschiderea festivalului, duminică, 8 noiembrie de la ora 19.00, la Sala Capitol. Publicul se va întâlni astfel din nou cu muzica Violetei Dinescu și cu creația cinematografică a lui Firedrich Wilhelm Murnau, prin filmul Nosferatu.

Programul complet este disponiil pe www.filarmonicabanatul.ro și pe pagina de facebook a filarmonicii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore