ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi bărbați, surprinși de procurorii DIICOT cu heroină în valoare de 1 milion de euro

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Procurorii DIICOT – Strucura Centrală au reținut astăzi pentru o perioadă de 24 de ore doi bărbați, Ion Ilie și Salih Ozdemir, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc, precum și de instigare la trafic de droguri și instigare la trafic internațional de droguri de mare risc. În urma cercetărilor a reieșit că Salih Ozdemir l-a determinat pe Ion Ilie să preia din Bulgaria o cantitate mare de heroină și să intre cu ea pe teritoriul României, cu destinația finală Germania.

Cei doi au fost surprinși ieri în flagrant, pe raza localității Giurgiu, în timp ce transportau, în caroseria autoturismului, 44 de pachete care conțineau o cantitate de 17,600 de kilograme de heroină. Valoarea totală a drogurilor se ridică la suma de 1 milion de euro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore