ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alfred Simonis sare din nou la gâtul lui Nicolae Robu. De ce este acuzat primarul Timișoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După declarațiile făcute de către Alfred Simonis la sfârșitul săptămânii trecute, prin care a sărit constant la gâtul primarului Nicolae Robu, președintele TSD Timiș se arată, printr-un comunicat de presă, din nou indignat de faptele liderului penelist. Simonis îl acuză pe edilul Timișoarei de faptul că aplică discreționar prevederile legale și că refuză majorarea salarială invocând inechități profesionale și sociale.

„Nedorind să respectaţi prevederile legale, nu faceţi decât să arătaţi încă o dată că sunteţi un nostalgic al comunismului şi al modului dictatorial de a conduce. Aţi mai reuşit, totodată, să fiţi artizanul unei premiere timişorene: primul primar huiduit la scenă deschisă de angajaţii Primăriei chiar în şedinţa de plen a Consiliului Local”, a transmis Alfred Simonis prin intermediul unui comunicat de presă. Faptul că șoferul personal al lui Nicolae Robu, cunoscutul Vasile, un om perspicace și obedient față de șefii pe care i-a avut, oportunist, ia bani atât din partea Primăriei Timișoara, ca angajat, cât și din partea Poliției Locale, fiind și un fel de bodyguard al primarului.

De asemenea, Alfred Simonis îi cere primarului Nicolae Robu să vină în fața timișorenilor și să le explice cât de echitabilă este suplimentarea numărului angajaților din primărie cu 70 de posturi, dintre care 90% fiind membrii PNL sau cât de echitabil este faptul că șoferul său câștigă dublu față de un funcționar al Direcției fiscale. „Domnule Robu, daca tot aţi vorbit de echitate, vă cer să le explicaţi timişorenilor cât de echitabil este faptul ca aţi suplimentat numărul angajaţilor aparatului propriu din Primărie cu 70 de posturi, dintre care 90% sunt membrii PNL? Cât de echitabil este faptul că o celebră domnişoară, fost consilier personal, este şi şef de birou în PMT, dar şi membru al unui consiliu de administraţie la una din societăţile din subordinea Consiliului Local? Cât de echitabil este faptul că şoferul dumneavostră, cunoscutul Vasile, câştigă dublu faţă de un funcţionar al Direcţiei fiscale care se deplasează şi la executări care, uneori, presupun riscuri?”, a spus Alfred Simonis.

De altfel, singura direcție care nu a primit majorarea de salariu de 12% a fost cea fiscală. După părerea lui Nicolae Robu, care a făcut restul majorărilor pe referat propriu, ci nu pe hotărârea Consiliului Local, angajații de la direcția fiscală nu merită această mărire de salariu. „În hotărârea de urgență din 15 iunie 2015, guvernul a dat hotărârea de urgență prin care se poate majora 12% salariul. El a făcut totul pe referat propriu, iar după doi ani va veni Curtea de Conturi și va cere oamenilor banii înapoi pentru că primarul nu este un organ imperativ, ci Consiliul Local, care nu a aprobat mărirea de salariu. O singură direcție, cea fiscală, nu a primit majorarea. Eu am propus această majorare, i-am adus proiectul de hotărâre de la Cluj, acolo unde e Boc, de la Alba Iulia, de la Vâlcea, de la Oradea, vreo 10 hotărâri de Consiliu, nu dispoziție de primar! După toate astea, a zis în plen că nu știe dacă Consiliul Local are dreptul să majoreze salariul, și că, oricum, nu crede că cei de la direcția fiscală trebuie să primească vreo mărire”, a mai declarat președintele TSD Timiș.

Președintele TSD Timiș este de părere că lui Nicolae Robu nu-i pasă de cât de profesioniști sunt oamenii și nici de cât de mult sau puțin câștigă, ci doar de cât de slugarnici sunt, prima condiție pentru o majorare a salariului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore