ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Carambol pe Autostrada A1 Timişoara-Arad, aproapre de ieşirea spre Giarmata

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident în această după-amiază la km 510 pe Autostrada A1, în apropierea Comunei Giarmata, unde şoferul unei utilitare Peugeot nu a fost atent şi a lovit două autoturisme oprite la semnalul unui muncitor care lucra la autostradă.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, şoferul autoutilitarei Peugeot, nu a redus viteza de deplasare pe o porţiune de drum unde se efectuau lucrări de întreţinere. Şoferul care a produs accidentul ne-a povestit că:” Nu am văzut la timp că cei din faţa mea au frânat şi nu am mai putut opri maşina.”

La locul accidentului au ajuns şi un echipaj de la Pompieri, Salvare şi SMURD, dar nimeni nu a suferit răni grave, doar mici leziuni şi mai degrabă o sperietură zdravănă in urma impactului. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate, cât timp poliţiştii au făcut măsurători şi au mutat autoturismele implicate în accident, pe partea dreaptă lângă utilajele care lucrau la autostradă. Imediat pompierii au spălat carosabilul şi traficul a fost reluat în continuare.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore