Mergea la ÎNMORMÂNTARE și a creat un CARAMBOL pe Calea Stan Vidrighin! A intrat cu mașina ca-n popice! FOTOVIDEO

- Advertisement -

Un șofer în vârstă de aproximativ 60 de ani a provocat un accident sâmbătă, la orele prânzului. Bărbatul, care se afla în mașină cu soția sa, se îndreptau înspre o înmormântare programată în Cimitirul ”Buziașului”, iar în timp ce se deplasa pe Calea Stan Vidrighin dinspre ”Banatul” înspre AEM, înainte de a ajunge la semaforul care permite autobuzelor RATT să iese din curtea Regiei, acesta își ”asigura” vizual un loc de parcare pe latura opusă a străzii.

Nefiind atent la traficul din fața sa și fără să observe că mașinile au oprit la semafor, deși nu se deplasa cu viteză foarte mare, șoferul autoturismului Skoda Fabia, uitându-se pe geamul lateral, a intrat în plin în autoturismul care staționa la semaforul care indica culoarea roșie – un Seat Leon, care, în urma izbiturii, a ricoșat mai departe într-un alt autoturism aflat în coloana de la semafor – un Opel Vectra, căruia, în urma impactului, i-a sărit efectiv casetofonul din bord.

Cele trei mașini au fost avariate, iar șoferul ”prins la mijloc”, în Seat, a necesitat îngrijiri medicale, acesta fiind preluat imediat de o ambulanță și transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Din fericire, ceilalți participanți la trafic din celelalte două mașini nu au avut de suferit, deși șoferul vinovat de producerea accidentului s-a lovit în zona nasului, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate care sunt măsurile ce se impun a fi luate în cazul șoferului vinovat. Șoferul autoturismului Opel Vectra povestește în înregistrarea video de mai jos, pentru cititorii Vocea Timișului, cum a decurs incidentul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZTPRk2siRGo&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan...

Doua persoane la spital in urma unui accident rutier la Timisoara

Accident de circulație, luni dimineață, la intersecția Căii Stan...

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img