A plecat de acasă şi nu s–a mai întors

0
858

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri desfăşoară activităţi pentru depistarea lui Uduli Zlatibor, de 37 de ani, din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

În data de 22 noiembrie 2012, în jurul orei 19:00, bărbatul a plecat de la domiciliul surorii sale din Timişoara, unde a locuit timp de o săptămână.

În momentul dispariţiei Uduli Zlatibor purta pantaloni de tip blue-jeans de culoare neagră, bluză tip cămaşă cu carouri, culoare albastru cu negru şi pantofi culoare neagră mărimea 40. Asupra sa, cel în cauză mai avea un rucsac de culoare închisă, cu articole de îmbrăcăminte.

Semnalmente: înălţime 165-167 cm, 70-73 kg, corpolenţă solidă, păr şaten, grizonat, tuns scurt, ochi căprui, o cicatrice de cca. 0,5 cm pe buza superioară.

Cei care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugaţi să apeleze serviciul de urgenţă 112.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.