ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gala Premiilor de jazz 2013, cu Timişoara în frunte

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La origini, îşi are rădăcinile în amestecul variaţiei tradiţionale muzicale a sclavilor negri veniţi din Africa, „jazz-ul nu este doar muzică, este un mod de viaţă, este un fel de a fi, un mod de a gândi.”, după spusele celebrei Nina Simone.

Spiritul creator şi libertatea dată de improvizare pe un fundal ritmic complex sunt caracteristici nu doar ale stilului muzical, ci şi al actului creator timişorean. Gala Premiilor de jazz 2013 a adus oraşului de pe Bega, mai multe nominalizări.

Pentru cea mai bună trupă debutantă, au fost aleşi băieţii de la JazzyBIT. Trupa a luat naştere în toamna anului 2011, avându-i ca şi protagonişti pe Teodor Pop, Szabó Csongor-Zsolt şi Mihai Moldoveanu. La exact doi ani după primul concert, JazzyBIT îşi va lansa cel dintâi album, „Touch The Sky”, pe data de 2 februarie. „Rivala” acestora este Vernoica Pintilie, un nume nou în peisajul jazz-ului românesc,  absolventă a şcolii de muzică din Chişinău, iar în prezent este masterandă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

La categoria Revelaţia anului este nominalizată formaţia Sebastian Spanache Trio. Sebastian Spanache (pian), Csaba Santa (contrabas), Radu Pieloiu (tobe) sunt cei care alcătuiesc grupul. Artiştii au participat la numeroase festivaluri şi evenimente, printre care JazzShowCase la Budapesta, GreenHours JazzFest şi Arcub Open Air, ambele în București, precum şi JazzTm. Tot ei sunt câştigătorii trofeului „Johnny Raducanu”, la Festivalul Concurs „Johnny Răducanu”, care s-a desfăşurat la Brăila. La aceiaşi categoria mai sunt nominalizaţi şi Mihaela Alexa, Tasi Nora, Alex Mureşan, Blue Train sau Petra Aker Quartet.

Competiţia pentru titlul de managerul anului 2013 îl regăseşte pe Marius Giura, directorul Festivalului de Jazz de la Gărâna. Cu 16 ediţii „în sac” ale probabil celui mai îndrăgit festival de acest gen din România. Nominalizaţi la aceiaşi categorie, mai sunt şi Demeter Iosef-Targu Mureş, C.H.J.Schmidt-Sibiu, L.Briciu-Câmpina, Simona Hodoş-Cluj-Napoca, M. Streit-Sibiu şi Anatol Ştefăneţ-Chişinău.

Juriul este alcătuit din Radu Canarache, Anca Romeci, Olivia Sima, Liviu Zamora şi preşedintele, Alexandru Şipa.Gala Premiilor de Jazz aşteaptă toţi devoratorii genului muzical pe 7 aprilie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, începând cu orele 18:30.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore