Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atenție șoferi! Acțiune de amploare a Poliției Rutiere la Pasajul Jiul FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Poliția Rutieră din Timișoara a ieșit ”la treabă”. Omenii legii desfășoară, inclusiv la această oră, o acțiune în zona Pasajului Jiul din orașul de pe Bega, pentru sancționarea șoferilor indisciplinați.

Acțiunea are rolul de a tempera teribiliștii aflați la volan, care circulă cu viteză mare pe bulevardul Republicii, dar și pe cei care se deplasează pe traseul Gara de Nord – Strada Circuvalațiunii și nu așteaptă pe banda dedicată acestei virări pentru a pătrunde pe sub Pasajul Jiul, ocolind practic coloana care așteaptă la semafor mai multe minute, datorită traficului anevoios.

Șoferii sunt sancționați conform noilor prevederi legale amenzile aplicate de la 1 ianuarie 2014 fiind majorate odată cu indexarea salariului minim pe economie.

Acțiunea polițiștilor rutieri continuă și la această oră. ea urmând să se încheie după-masă, însă acest fapt nu trebuie să încurajeze șoferii să recurgă la aceste gesturi odată cu plecarea polițiștilor din zonă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=QFqmVFA4JZA&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare