ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atenție șoferi! Acțiune de amploare a Poliției Rutiere la Pasajul Jiul FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția Rutieră din Timișoara a ieșit ”la treabă”. Omenii legii desfășoară, inclusiv la această oră, o acțiune în zona Pasajului Jiul din orașul de pe Bega, pentru sancționarea șoferilor indisciplinați.

Acțiunea are rolul de a tempera teribiliștii aflați la volan, care circulă cu viteză mare pe bulevardul Republicii, dar și pe cei care se deplasează pe traseul Gara de Nord – Strada Circuvalațiunii și nu așteaptă pe banda dedicată acestei virări pentru a pătrunde pe sub Pasajul Jiul, ocolind practic coloana care așteaptă la semafor mai multe minute, datorită traficului anevoios.

Șoferii sunt sancționați conform noilor prevederi legale amenzile aplicate de la 1 ianuarie 2014 fiind majorate odată cu indexarea salariului minim pe economie.

Acțiunea polițiștilor rutieri continuă și la această oră. ea urmând să se încheie după-masă, însă acest fapt nu trebuie să încurajeze șoferii să recurgă la aceste gesturi odată cu plecarea polițiștilor din zonă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=QFqmVFA4JZA&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore