Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi tineri din Săcălaz, suspectaţi de furt dintr-un magazin, reţinuţi de poliţişti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Marţi, 10 septembrie 2013, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Cărpiniş – Post Poliţie Săcălaz, au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea unui geam, în incinta unei societăţi comerciale, din localitatea mai sus menţionată, iar din interior au sustras o sumă de bani.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii i-au depistat pe D. Daniel, de 19 ani şi B. F., de 17 ani, ambii din Săcălaz, suspectaţi de comiterea furtului. Poliţiştii au stabilit că prejudiciul creat de cei doi este estimat la 400 de lei, reuşindu-se recuperarea a 120 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. S-a procedat la reţinerea pentru 24 ore a tinerilor, aceştia fiind introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare