Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Volkswagen a înlocuit Golf-ul Plus cu noul Sportsvan

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

VW descrie noua sa maşină de familie ca “unul dintre cele mai versatile vehicule din clasa compactă”. Forma şi dimensiunile maşinii o plasează între un hatcback şi un monovolum. Maşina este mai lungă decât un Golf 7 clasic, iar ampatamentul a fost şi el mărit. De asemenea,, chiar şi faţă de varianta anterioară a Golfului 7, spaţiul interior a fost mărit. De asemenea, spaţiul de încărcare a fost crescut cu 74 de litri, până la 498 de litri, cu bancheta spate în poziţia standard.

Maşina, cu care cei de la VW vor să concureze Ford C Max şi Renault scenic, vine cu şase variate de motorizare, toate echipate cu sistemul Start/Stop: patru pe benzină, supraalimentate, cu puteri între 85 şi 150 de cai putere şi două TDI, de 1,6 şi 1,9 litri, care dezvoltă 110 şi, respectiv, 15o de cai putere. De reţinut că, noul Golf Plus echipat cu dieselul de 1,6 litri are un consum mixt de doar 3,7 litri/100 km.

 

 

 

 

Sursa:economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare