Un Volkswagen Passat a „demolat” un semafor şi a intrat într-o casă, din cauza unui şofer neatent din Ungaria FOTO

Date:

Accident spectaculos în intersecţia dintre Calea Torontatului şi strada Liege. Şoferul unui autotursim Volkswagen Passat înmatriculat în România a fost „derutat” de un alt participant la trafic care conducea o Skoda Octavia înmatriculată în Ungaria. Şoferul din ţara vecină venea dinspre Cenad spre Centrul Timişoarei, iar la semafor s-a decis să vireze stânga, pe strada Liege. Acesta nu s-a mai asigurat că de pe Calea Torontalului vine o altă maşină spre el şi a pătruns în intersecţie.

Văzând imprudenţa maghiarului, şoferul Passat-ului a fost nevoit să tragă brusc de volan, motiv pentru care s-a urcat pe scuar de unde a „retezat” stâlpul pe care era ancorat semaforul. De aici, Passat-ul a fost proiectat direct în peretele unei case din zonă.

Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime, singurul „şifonat” fiins şoferul autoturismului Volkswagen, care are maşina avariată, la capitolul paguba materiale intrând şi semaforul pus la pământ.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare