ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un Volkswagen Passat a „demolat” un semafor şi a intrat într-o casă, din cauza unui şofer neatent din Ungaria FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident spectaculos în intersecţia dintre Calea Torontatului şi strada Liege. Şoferul unui autotursim Volkswagen Passat înmatriculat în România a fost „derutat” de un alt participant la trafic care conducea o Skoda Octavia înmatriculată în Ungaria. Şoferul din ţara vecină venea dinspre Cenad spre Centrul Timişoarei, iar la semafor s-a decis să vireze stânga, pe strada Liege. Acesta nu s-a mai asigurat că de pe Calea Torontalului vine o altă maşină spre el şi a pătruns în intersecţie.

Văzând imprudenţa maghiarului, şoferul Passat-ului a fost nevoit să tragă brusc de volan, motiv pentru care s-a urcat pe scuar de unde a „retezat” stâlpul pe care era ancorat semaforul. De aici, Passat-ul a fost proiectat direct în peretele unei case din zonă.

Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime, singurul „şifonat” fiins şoferul autoturismului Volkswagen, care are maşina avariată, la capitolul paguba materiale intrând şi semaforul pus la pământ.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore