Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Luceafărul poeziei româneşti”, comemorat la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

La 164 de ani de la naşterea simbolului central al românismul, poetul Mihai Eminescu este omagiat printr-un concert, la Filarmonica Banatul. Evenimentul a fost atent şlefuit de corul „Ion Romanu”, care, în cei peste 60 de ani de activitate, impresionează prin vastul repetoriu, atât simfonic, cât şi acapella.

„Eminescu. Şi-atât” va fi un spectacol derulat în cinstea poetului român, dirijat de maestrul Iosif Todea, cu participarea actorilor Alexandra Didilescu şi Colin Buzoianu. Consumatorii poeziei eminesciene sunt invitaţi miercuri, 15 ianuarie, începând cu orele 19:00, la un concert ce dă viaţă versurilor atât de cunoscute şi îndrăgite.Preţul unui bilet este de 10 lei.

După cum zicea şi Eliade, „Cat timp va exista, undeva prin lume, un singur exemplar din poeziile lui Eminescu, identitatea neamului nostru este salvată”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare