ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Andra a lansat clipul piesei “Inevitabil va fi bine”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Andra1Andra a lansat un nou single alături de un videoclip, “Inevitabil va fi bine”, piesă ce va face parte de pe albumul cu acelaşi nume.

Noul material discografic al artistei va apărea pe piaţă luna viitoare.

În ceea ce priveşte videoclipul “Inevitabil va fi bine”, acesta a fost regizat de Iulian Moga. Pe lângă Andra, în noul clip apar mai multe vedete din industria muzicală din România, printre care şi: Marius Moga, What’s Up, Connect-R, CRBL, Mihai şi Sorin de la Akcent, Delia, Cabron, Smiley, dar şi fetele de la Red Blonde, scrie 1music.ro.

Urmăriţi mai sus noul videoclip al Andrei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore