Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateIngredientul secret care te scapă de grăsimea de pe burtă. E ceva...

Ingredientul secret care te scapă de grăsimea de pe burtă. E ceva natural!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Toţi ne dorim să avem un abdomen perfect plat, însă puţini sunt cei care posedă aşa ceva. O talie de viespe nu se obţine foarte greu, însă să o menţii este partea cea mai dificilă.

Experţii în nutriţie au descoperit un ingredient secret, care garantează arderea grăsimii formate în zona mijlocului. Ingredientul minune este Vitamina C!

Această vitamină este unul din cele mai folosite suplimente în prezent. Tot ea joacă şi un rol important în menţinerea nivelurilor de zahăr în sânge.

Un studiu amănunţit a arătat că pacienţii care au consumat 1.000 de miligrame de Vitamina C zilnic, timp de şase săptămâni, au prezentat o scădere a nivelului de zahăr din sânge, a trigliceridelor, a colesterolului şi a insulinei.

Experţii spun că Vitamina C şi glucoza au aceeaşi structură chimică. Când ambele sunt prezente în organism, în cantităţi mari, se completează, dar se şi anulează una pe cealaltă. Dacă este mai multă glucoză, mai puţina vitamina C va pătrunde în celule, formându-se astfel o deficienţă. Este important ca nivelul de Vitamina C să fie ridicat, la fel cum este să-ţi menţii sub control nivelurile de zahăr, cu o dietă slab-glicemică. Totul pentru sănătate, dar şi un abdomen plat, scrie femina.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Claudiu Belu, unul dintre „frumoşii” de la Poli: „Nu mai ies în club. Fetele noastre sunt penibile”

Unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti de la Poli Timişoara, în lumea mondenă din...