Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O fetiţă, de numai 13 ani, a dispărut de la domiciliu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore dispărută de la domiciliu. Copilul, de numai 13 ani, a plecat de acasă vineri, 19 aprilie 2013, în jurul prânzului.

La data de 28 aprilie 2013, s-a prezentat la Secţia 5 Timişoara, H. Elena, din Timişoara, care a sesizat faptul că în data de 19 aprilie 2013, în jurul orei 14:00, fiica sa, Faur Minodora Felicia, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, fără să anunţe şi până în prezent nu a mai revenit acasă.
Totodată, mama minorei a declarat că fiica sa a fost văzută de o colegă a acesteia, în data de 27 aprilie 2013, în tramvaiul 2, dar, din păcate, aceasta nu ştie cum o cheamă pe colegă şi nici unde locuieşte.

Semnalmente: înălţime: 1,50 m, aproximativ 40 de kilograme, păr blond lung cu şuviţe roşcate, ochi căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: pantaloni din bumbac, de culoare verde, cămaşă cu mânecă lungă de culoare vişinie, în picioare avea încălţăminte sport de culoare negru cu verde, mărimea 37.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută, este rugat să apeleze Serviciul 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare