Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Katy Perry, proces de 2 milioane de dolari cu un brand de cosmetice

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Katy Perry este implicată într-un proces de 2 milioane de dolari cu brandul ghd, specializat în produse pentru îngrijirea părului.

Jemella Group, compania din spatele brandului ghd, a solicitat instanţei americane să blocheze iniţiativa avocaţilor cântăreţei Katy Perry care doresc să iniţieze un proces, întrucât artista americană susţine că i se datorează suma de 2 milioane de dolari.

Katy Perry a obţinut 4,5 milioane de dolari în calitate de ambasadoare a brandului, însă Jemella Group doreşte să întrerupă această colaborare cu cântăreaţa.

Avocaţii cântăreţei susţin că, în acest context, artista ar trebui să primească o sumă suplimentară de 2 milioane de dolari, pe baza unui acord verbal.

În procesul, care este inevitabil, Jamella Group va nega că a încheiat vreodată o înţelegere verbală cu Katy Perry şi vor să renunţe la colaborarea cu artista americană, întrucât aceasta nu mai este la fel de populară în Europa ca în urmă cu câţiva ani.

Katy Perry a fost desemnată imaginea oficială a brandului de produse cosmetice ghd în anul 2011. Sursa:1music.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare