AcasăStiriRoxana Marinescu "încinge" podiumul pentru Adrian Haiduc

Roxana Marinescu „încinge” podiumul pentru Adrian Haiduc

Imaginea celei mai noi colecţii a designerului de bijuterii Adrian Haiduc, Roxana Marinescu, este vedeta unei prezentări de modă sâmbătă, la Caransebeş. „Iepuraşul” Playboy va face show, în ţinute apetisante, purtând bijuteriile marca „Trinity” byAdrian Haiduc.

Roxana a pozat de curând într-un pictorial extrem de senzual, care precede show-ul de la Caransebeş, din The Einstein Bar, care se va desfăşura sâmbătă, 15 septembrie, după miezul nopţii. Deşi ţinutele au fost mult mai cuminţi decât în revista cu iepuraş, Roxana Marinescu debortează de senzualitate şi promite să încingă de-a dreptul atmosfera în localul din Caransebeş, mai rău decât în fotografii. Roxana nu va fi singură, ci va fi „ajutată” de o altă prezenţă constantă pe podiumuri, Ioana Popescu, dar şi de sexoasele fete de la Nikol Models Agency. Deşi nu este în România pentru a fi prezent la propria prezentare, designerul Adrian Haiduc le-a dat instrucţiuni clare celor două invitate speciale, pentru ca acestea să ridice publicul în picioare.

O.T.


Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente