Imaginea celei mai noi colecţii a designerului de bijuterii Adrian Haiduc, Roxana Marinescu, este vedeta unei prezentări de modă sâmbătă, la Caransebeş. „Iepuraşul” Playboy va face show, în ţinute apetisante, purtând bijuteriile marca „Trinity” byAdrian Haiduc.

Roxana a pozat de curând într-un pictorial extrem de senzual, care precede show-ul de la Caransebeş, din The Einstein Bar, care se va desfăşura sâmbătă, 15 septembrie, după miezul nopţii. Deşi ţinutele au fost mult mai cuminţi decât în revista cu iepuraş, Roxana Marinescu debortează de senzualitate şi promite să încingă de-a dreptul atmosfera în localul din Caransebeş, mai rău decât în fotografii. Roxana nu va fi singură, ci va fi „ajutată” de o altă prezenţă constantă pe podiumuri, Ioana Popescu, dar şi de sexoasele fete de la Nikol Models Agency. Deşi nu este în România pentru a fi prezent la propria prezentare, designerul Adrian Haiduc le-a dat instrucţiuni clare celor două invitate speciale, pentru ca acestea să ridice publicul în picioare.

O.T.


Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.