Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Porţile şcolilor se redeschid luni

- Advertisement -

Tinerii din cadrul învăţământului primar sau liceal ajung din nou în băncile şcolii, de săptămâna viitoare.Semestrul întâi al anului şcolar 2013-2014 a început în 16 septembrie, iar în perioada sărbătorilor de iarnă, elevii au avut o vacanţă de iarnă între 21 decembrie 2013 şi 5 ianuarie 2014, arată Ministerul Educaţiei Naţionale.

Înainte de începerea semestrului al doilea, elevii vor avea o săptămână de vacanţă,din 1 şi până în 9 februarie. Cursurile semestrului al doilea vor începe în 10 februarie şi se vor încheia în 20 iunie. În această perioadă, elevii vor avea vacanţă de primăvară, care va începe în 12 aprilie şi se va încheia în 22 aprilie, după a treia zi de Paşti.

În cel de al doilea semestru, în primăvară, vor fi organizate simulările la bacalaureat, pentru prima dată fiind organizate şi pentru elevii din clasa a XI-a, dar şi simulările de la sfârşitul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a.Tezele din semestrul al doilea al anului şcolar 2013 – 2014 vor fi susţinute, de regulă, până în 23 mai.

Elevii vor intra în vacanţa de vară în 21 iunie, anul şcolar 2014-2015 urmând să înceapă în 14 septembrie.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore