ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„La Pungeşti nu ai voie nici măcar să mori” – Abuzurile jandarmilor continuă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Astăzi, membrii „Mişcării de rezistenţă”  au anunţat finalul grevei foamei şi vor decide în cel mai scurt timp următoarele abordări protestatare. În mod adiţional, activiştii au dorit să contureze şi barbaritatea cu care jandarmii din zonă se ocupă de situaţie.

Comunicatul trimis azi afirmă:  ”In urma abuzurilor făcute de către Jandarmeria Romană şi a stării conflictuale existente între reprezentanţii instituţiei şi protestatarii aflaţi în greva foamei în Tabăra de Rezistenţă de la Pungeşti, cei din urmă au luat decizia renunţării la această formă extremă de protest. Totul este din cauza presiunilor făcute de jandarmi, care practic îi terorizează pe activişti şi pe oamenii din sat. Locuitorii din zonă se simt exact ca nişte prizonieri în lagăre de exterminare, având în vedere zecile de patrule care se plimbă prin sat”. De asemenea, protestatarii au mai declarat că situaţia lor este desconsiderată în totalitate de instituţiile statului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore