Femeile Liberale în excursie, alături de elevii conştiincioşi din Timişoara FOTO

Date:

Organizaţia Femeilor Liberale Filiala Timiş cu sprijinul unui important operator de turism din Timişoara a oferit în data de 4 ianuarie o excursie de o zi la Arad, copiilor cu rezultate deosebite la învăţătură.Elevii de la Colegiul Naţional de Artă “Ion Vidu”, Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu”, precum şi tinerii proveniţi din familii vulnerabile de la Centrul educaţional pentru integrare şcolară şi prevenire a abandonului şcolar, care în ciuda situaţiei dificile nu au neglijat activităţile şcolare şi au obţinut calificative foarte bune în activitatea didactică. De asemenea, au fost prezente şi cele mai active doamne liberale, care au copiii cu vârsta cuprinsă între 4-16 ani.

Excursia a debutat cu o oprire la Biserica Catolică de la Vinga, apoi s-a continuat traseul în Arad cu vizitarea Teatrului Vechi, Teatrului Nou, Bisericii romano-catolice “Sfântul Anton de Padova”, dar şi o scurtă oprire pentru a afla povestea “Casei cu lacăt” din Arad. La întoarcere, s-a făcut o incursiune atât la mânăstirea, cât şi la muzeul din Bodrog. Pe lângă schimbul verbal de informaţii, s-a completat “Jurnalul” acestei calatorii de către toţi copiii participanţi, atât ca o recapitulare a lucurilor noi aflate, dar şi ca o amintire a unei zile de ianuarie.

“O excursie este întotdeauna un motiv de bucurie pentru copii, cu atât mai mult pentru copiii ai caror parinţi nu au posibilitatea să le-o ofere şi când ea vine ca o recompensă pentru rezultatele bune la învăţătură. Mulţumim OFL pentru această excursie!” a declarat Simona Alexa de la de la Societatea pentru Părinţi şi Copii “Scop” Timişoara

“Am terminat anul 2013 cu o acţiune dedicată copiilor și ne-am propus să păşim în acest an recompensând performanţa. Am organizat această excursie înainte de începerea şcolii, ca o activitate relaxantă, dar totodată educativă pentru a acumula informaţii noi legate de locurile din vestul țării. Copiii care au beneficiat de această excursie sunt cei care au obţinut premii la diferite concursuri, copii foarte talentaţi, atenţi la educaţia lor, dar şi implicaţi în acţiuni de voluntariat. Suntem cel mai longeviv partid de pe scena politică din Romania, credem în excelenţă, încurajăm şi promovăm performanţa în toate domeniile de activitate. Excursia din primele zile ale acestui an a fost un gest simbolic de apreciere pentru aceşti copii deosebiţi”, a mai menţionat Mariana-Cristina Gheaţă, preşedinte interimar OFL Timiş.

 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare