Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalReprezentantul României la Eurovision 2013, Cezar, lucrează la videoclipul piesei "It's my...

Reprezentantul României la Eurovision 2013, Cezar, lucrează la videoclipul piesei „It’s my life”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cezar Ouatu, reprezentantul României în acest an la concursul Eurovision Song Contest de la Malmö (Suedia), înregistrează în aceste zile videoclipul de promovare pentru piesa „It’s My Life”, cu care va urca pe scena competiţiei.

În prezent, videoclipul piesei „It’s My Life”, compusă de Cristian Faur şi interpretată de Cezar, este în lucru. Filmările pentru videoclip vor fi încheiate zilele acestea, urmând ca produsul finit să fie difuzat pe toate mediile la sfârşitul lunii aprilie.

„Lucrăm la un videoclip de imagine, pe care fanii Eurovision îl vor putea vedea în scurt timp la televizor şi pe internet. Filmarea clipului în această perioadă face parte din strategia de promovare graduală, pe care am decis să o urmăm în acest an”, anunţă Dan Manoliu, manager de proiect şi şef al delegaţiei României la Eurovision în Suedia.

În acest sfârşit de săptămână, Cezar participă, în cadrul turneului de promovare, la un eveniment amplu desfăşurat în Londra – Eurovision Preview Party, eveniment la care iau parte numeroşi artişti care vor concura la Eurovision 2013. Cezar va urca pe scena de la Malmö pe 16 mai, în a doua semifinală, pe cea de-a 17-a poziţie în concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....