Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Urmaşul Setup Venue îşi deschide porţile. Amplificat, noul hotspot al culturii urbane

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După aproximativ două luni de când clubul Setup a anunţat publicul timişorean că misiunea în locaţia de pe Pestalozzi a luat sfârşit, aceştia au lansat o veste îmbucurătoare pentru adepţii muzicii calitative. Următorul „nivel” este constituit de un nou concept, ce promite a fi noul epicentru al culturii urbane.”Amplificat este noul hotspot pentru muzică, artă şi cultură alternativă, fie ea urbană, electronică sau live în centrul Timisoarei. Parte egală bar, club şi spaţiu de evenimente, prospat renovat şi reechipat, vă asteaptam săptămânal cu cel mai curat sunet Amplificat. Spaţiul este complet remobilat şi cu un nou design, excelent pentru mişcat sau aruncat picioarele, cu o selecţie eclectică de muzică, proiecţii şi evenimente săptămânale, bere, liquors şi băuturi răcoritoare.” au anunţat cei de la conducerea clubului.
Amplificat îşi va deschide porţile la începutul lunii martie, în locul fostului club A.R.Q.A. de pe strada Vasile Alecsandri. Primul eveniment va avea loc pe 4 aprilie şi regăseşte un line-up cunoscut şi îndrăgit de melomanii timişoreni, Chris.SU, unul dintre cei mai consacraţi dj de drum and bass din Ungaria şi, am putea spune, un artist „de-al casei”, el fiind prezent în cadrul mai multor evenimente marca Setup, va împărţi pupitrul cu Zero şi Elementrix. Cel de-al doilea eveniment se va derula pe 5 aprilie, în ritmuri de hip-hop şi turntablism, în cadrul căruia CafeKultour cu Rob Bankz, Oof (Fr) şi FaiboX (Ro) vor fi protagonisit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare