Gala de kickbox „Luptă pentru viaţă!” – un succes şi în ring şi în afara acestuia. Vezi câţi bani s-au strâns din donaţii

- Advertisement -

Sâmbătă, 10 mai 2014, în sala de sport a oraşului Deta s-a desfăşurat prima ediţie a galei de kickbox „Luptă pentru viaţă!”. 26 de sportivi de la cluburi precum Respect Gym Bucureşti, Dragon Tg-Jiu, Tamashiy Timişoara, Gioni Fight Drobeta Turnu-Severin, dar şi de la clubul local A.S.O. Deta, au oferit publicului, venit în număr impresionant de mare cu atât mai mult cu cât nu sa perceput taxă de intrare, un adevarat spectacol.

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să oferim publicului prezent o competiţie şi un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Sala de sport a fost plină pana la refuz, iar asta demonstrează înca odată succesul acestui proiect. Aş dori să le mulţumesc din suflet celor prezenţi pentru gestul de solidaritate pe care l-au făcut faţă de micuţul baieţel din oraşul Deta care luptă cu o boală necruţătoare. Din donaţiile strânse de la spectatorii prezenţi în sală, am strâns suma de 830 de lei, care vor fi direcţionaţi către familia copilului bolnav.

Aş dori, de asemenea, să mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect, colegilor din conducerea A.S.O. Deta, Primăriei şi Consiliului Local Deta, oamenilor de afaceri care ne-au ajutat şi ne-au susţinut, sportivului Florin Ilie pentru prezenţa sa şi nu în ultimul rând sportivilor şi antrenorilor care au ştiut să îmbine la perfecţie competiţia şi spectacolul” ne-a declarat în exclusivitate Radu Telbisz, vicepreşedintele Asociaţiei Sportive Orăşeneşti (A.S.O.) Deta.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Deta ramane fara gaze naturale, maine, pana seara tarziu

Delgaz Grid anunță că va sista temporar alimentarea cu...

O casă a fost cuprinsă de FLĂCĂRI aproape de Deta

Panică astăzi într-o casă din comuna Denta, la 50...

Traficant de țigări, reținut de polițiști cu focuri de armă la Deta

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră...

Din aceeași categorie

Categorii Populare