AcasăStiriEconomieCompaniile româneşti sunt tot mai competitive, în partea de Vest a ţării

Companiile româneşti sunt tot mai competitive, în partea de Vest a ţării

„Magazinul online spy-shop.ro şi-a propus, încă de la crearea sa, să colaboreze cu cât mai multe companii româneşti, competitive şi inovatoare în domeniul sistemelor de securitate şi să susţinem astfel pe cât posibil economia românească”, declară Sergiu Dangulea director general Spy Shop.

Cu o experienţă de 21 de ani, dispunând de un puternic departament de cercetare-dezvoltare, producătorul de interfoane și videointerfoane Electra SRL din Iaşi a devenit lider de piaţă pe segmentul său, datorită noilor tehnologii pe care le-a impus. Acesta este cazul noii game de interfoane Electra care dispune de tastaturi capacitative tip touch realizate pe sticlă, comunicare hands free cu un design minimalist.

„Electra este o companie care inovează în permanenţă, lansând pe piaţă produse avangardiste”, explică Suzana Tit, director de marketing al companiei. „Pentru a le promova avem nevoie de parteneri pe măsură, la fel de inovatori, deschizători de drum. Aceasta este «reţeta» bunei noastre colaborări cu spy-shop.ro, unul dintre cei mai de încredere parteneri din zona de vest a ţării” mai spune aceasta.

Prezentă pe piaţa locală de profil de 23 de ani, compania Romano Electro, produce şi integrează sisteme de securitate, antiincendiu, supraveghere video. Unul din produsele de succes este gama de sisteme de alarmă Cerber, pe cablu sau wireless, care oferă fiabilitate şi un preţ mai scăzut faţă de produsele similare.

„Din punct de vedere tehnic şi funcţional interfoanele Electra şi sistemele de alarmă Cerber sunt produse competitive faţă de alte mărci fabricate în străinătate şi comercializate în România, ceea ce a făcut ca rata de retur să fie una scăzută. Din dorinţa de a susţine producătorii locali oferim discount la toată gama de interfoane Electra şi sisteme Cerber”, a explicat administratorul spyshop.ro, cel mai mare magazin online de echipamente de securitate, supraveghere video şi interfonie.

La rândul său, Gabriel Apostol, area sales manager Roel, a declarat: „suntem încântaţi de colaborarea noastră cu spy-shop.ro pe care îi vedem drept nişte parteneri strategici în vestul ţării. Avem încredere deplină în echipa lor de profesionişti şi experţi în sisteme de securitate”.

Foto:www.joneslanglasalle-romania.com

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente