Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCâtă nesimţire şi tupeu! Un "gunoi", prins de poliţiştii locali depozitând moloz,...

Câtă nesimţire şi tupeu! Un „gunoi”, prins de poliţiştii locali depozitând moloz, cu camionul, la marginea Timişoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au efectuat în ultima perioadă verificări în zona Ovidiu Balea, atât în spatele Cimitirului Musulman, cât şi în spatele Pieţei de Gros unde de-a lungul timpului s-a format o adevărată rampă clandestină de deşeuri, în special resturi rezultate de la lucrările de construcţii. O interpelare pe această temă a venit şi din partea consilierilor locali în şedinţa din 25 februarie 2014.

În urma supravegherilor desfăşurate de oamenii legii în cursul zilei de ieri, a fost depistat un conducător auto care, aflat la volanul unei autoutilitare, a transportat şi abandonat deşeuri provenind din efectuarea lucrărilor de construcţii chiar pe terenul situat pe strada Ovidiu Balea. Cel în cauză a fost sancţionat cu 1.000 de lei conform Legii 211/2011 privind regimul deşeurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare