Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au efectuat în ultima perioadă verificări în zona Ovidiu Balea, atât în spatele Cimitirului Musulman, cât şi în spatele Pieţei de Gros unde de-a lungul timpului s-a format o adevărată rampă clandestină de deşeuri, în special resturi rezultate de la lucrările de construcţii. O interpelare pe această temă a venit şi din partea consilierilor locali în şedinţa din 25 februarie 2014.

În urma supravegherilor desfăşurate de oamenii legii în cursul zilei de ieri, a fost depistat un conducător auto care, aflat la volanul unei autoutilitare, a transportat şi abandonat deşeuri provenind din efectuarea lucrărilor de construcţii chiar pe terenul situat pe strada Ovidiu Balea. Cel în cauză a fost sancţionat cu 1.000 de lei conform Legii 211/2011 privind regimul deşeurilor.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.