Marius-Schuldesz-si-Richard-Clayderman-1

Celebrul Richard Clayderman a petrecut doar o zi în Timișoara însă în cele 24 de ore pe care le-a petrecut în orașul nostru cel mai bun pianist al lumii a avut parte numai de surprize. Ajuns în capitala Banatului pentru a susține un nou concert de zile mari, Clayderman s-a cazat la Hotel Angellis, acolo unde a fost întâmpinat de Emily şi Evelyn, două pianiste de numai şapte, respectiv zece ani, care l-au aşteptat în ritmuri de Vivaldi.

După concert, înainte de plecare, acesta a mai avut parte de un cadou special. Clayderman a primit o caricatură a sa, semnată de Ştefan Popa Popa’s, dar şi o pictură specială care ilustrează Piaţa Traian din Timişoara anilor 1900, semnată de același cunoscut caricaturist. Ambele cadouri au fost înmânate celebrului pianist de către patronul hotelului la care a fost cazat ”creatorul” Baladei pentru Adelina.

Richard Clayderman s-a arătat extrem de încântat de primirea de care a avut parte la Timişoara şi a învăţat să spună “mulţumesc” în limba romană. “Pentru noi, găzduirea lui Richard Clayderman a reprezentat o onoare şi am fost surprins să descopăr, în spatele unui artist atât de valoros, un om extrem de modest şi sociabil. Nu a avut pretenţii nici la cameră, nici la mâncare şi a făcut poze cu oricine l-a rugat”, a declarat Marius Schuldesz, patronul hotelului Angellis – gazda pentru o noapte a pianistului.

Celebrul pianist Richard Clayderman a concertat la Timişoara vineri, 27 martie 2015, introducând lumii un nou concept de show, în premieră, ”From Paris with love”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here