Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentRichard Clayderman în CONCERT la Timișoara. De ce surprize a avut parte...

Richard Clayderman în CONCERT la Timișoara. De ce surprize a avut parte înainte și după concert FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Celebrul Richard Clayderman a petrecut doar o zi în Timișoara însă în cele 24 de ore pe care le-a petrecut în orașul nostru cel mai bun pianist al lumii a avut parte numai de surprize. Ajuns în capitala Banatului pentru a susține un nou concert de zile mari, Clayderman s-a cazat la Hotel Angellis, acolo unde a fost întâmpinat de Emily şi Evelyn, două pianiste de numai şapte, respectiv zece ani, care l-au aşteptat în ritmuri de Vivaldi.

După concert, înainte de plecare, acesta a mai avut parte de un cadou special. Clayderman a primit o caricatură a sa, semnată de Ştefan Popa Popa’s, dar şi o pictură specială care ilustrează Piaţa Traian din Timişoara anilor 1900, semnată de același cunoscut caricaturist. Ambele cadouri au fost înmânate celebrului pianist de către patronul hotelului la care a fost cazat ”creatorul” Baladei pentru Adelina.

Richard Clayderman s-a arătat extrem de încântat de primirea de care a avut parte la Timişoara şi a învăţat să spună “mulţumesc” în limba romană. “Pentru noi, găzduirea lui Richard Clayderman a reprezentat o onoare şi am fost surprins să descopăr, în spatele unui artist atât de valoros, un om extrem de modest şi sociabil. Nu a avut pretenţii nici la cameră, nici la mâncare şi a făcut poze cu oricine l-a rugat”, a declarat Marius Schuldesz, patronul hotelului Angellis – gazda pentru o noapte a pianistului.

Celebrul pianist Richard Clayderman a concertat la Timişoara vineri, 27 martie 2015, introducând lumii un nou concept de show, în premieră, ”From Paris with love”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....

Timisoara gazduieste Salonul International de Caricatura de Presa si Arte Vizuale Satirice

Timișoara va fi, timp de trei zile, capitala artei vizuale satirice și a caricaturii....

Au aruncat SACI CU GUNOAIE in mijlocul Pietei Traian. Altii lasa deseuri pe unde apuca, la Timisoara

Nesimțire maximă pentru unele persoane care au abandonat deșeuri pe domeniul public. Polițiștii Locali...