Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateExercitii fizice pentru femeile ocupate

Exercitii fizice pentru femeile ocupate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nu-i aşa că nu ai mereu timp să mergi la sala de fitness sau să ieşi în parc să alergi câteva minute? Iată că există o soluţie să te menţii în formă chiar şi atunci când eşti foarte ocupată. Antrenorul de fitness, Decebal Olteanu te învaţă ce fel de exerciţii poţi face ca să te întreţii.

„As dori sa vorbesc putin despre cateva exercitii care se pot efectua acasa, pentru cele dintre voi care nu au timp sa ajunga la o sala. Voi explica in mare 3 exercitii care va vor solicita mare parte din musculatura: flotari, genuflexiuni si crunch (abdomen).

– Flotari: din stand in picioare cu fata la un perete la o distanta de 50-60 cm de acesta, asezam palmele pe perete cu o distanta intre ele egala cu latimea umerilor. Din aceasta pozitie flexam coatele si apropiem corpul de perete, apoi impingem inapoi pana in pozitia de start. Efectuam 4 serii a cate 10-15 flotari. Pentru cele carora le este foarte usor in loc de perete vor aseza palmele pe marginea patului sau si mai dificil pe podea.

– Genuflexiuni: stand in picioare cu talpile departate la latimea umerilor spatele drept si privirea in fata. Din aceasta pozitie, coboram corpul ca si cum am vrea sa ne asezam pe un scaun. Coboram pana in punctul in care coapsele sunt paralele cu podeaua, apoi impingem in calcaie pentru a reveni in pozitia initiala. Privirea va ramane inainte, spatele drept si calcaiele pe sol. Se vor efectua 4 serii a cate 10-15 repetari.

– Crunch: din pozitia intins pe spate cu picioarele indoite si talpile pe sol, cu mainile la ceafa si coatele departate, ridicam trunchiul de pe sol aproximativ 20 cm in timp ce expiram. Mentinem pozitia 2 secunde, apoi revenim. Se vor efectua 4 serii a cate 15-20 repetari.

Acest tip de antrenament se face de 3 ori saptamanal, cu o zi pauza intre antrenamente” scrie antrenorul de fitness, Decebal Olteanu, pe femina.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au DESCINS pe stadionul Dan Păltinișanu! Vezi ce caută acolo

Scopul acestor activităţi îl constituie obţinerea unor rezultate foarte bune, astfel încât misiunile pe...