ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adrian Diaconu: Nu avem banii lor şi nu suntem stăpâni pe aceleaşi mijloace

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O lună de campanie “incandescentă”

Adrian Diaconu, preşedinte PPDD Timiş, spune că luna de campanie electorală ce urmează va fi “incandescentă”, dar va trece repede. Deputatul timişean este conştient că nu se poate pune cu arsenalul de campanie al celor care au deţinut puterea în ultimii ani. “E lesne de înţeles că nu avem banii lor şi că nu suntem stăpâni pe aceleaşi mijloace. Noi vom face o campanie curată şi cinstită. Chiar dacă totul costă în această perioadă, vom încerca să trasmitem electoratului, ca şi până acum, opiniile şi acţiunile noastre, poziţia noastră faţă de ceea ce se întâmplă în România”, spune Diaconu.

“Nu facem asta pentru a ne agăţa de fărâme de mediatizare”

Adrian Diaconu spune că împreună cu oamenii săi, vor acţiona cu bună credinţă şi în timpul campaniei, prin comunicate, acţiuni şi conferinţe de presă. “Nu facem asta pentru a ne agăţa de fărâme de mediatizare în timpul campaniei electorale. Ci pentru a trage în continuare semnale de alarmă şi a încerca să corectăm lucruri nelalocul lor”, spune deputatul timişean. Adrian Diaconu propune şi câteva exemple- la Sandra, în Timiş, patru consilieri locali ai PPDD sunt suspendaţi de aproape un an. “Au venit primele sentinţe de la instantă, care le dau dreptate consilierilor noştri… Ce se întâmplă cu hotărârile luate între timp de Consiliul Local, care sunt ilegale? Cum au fost reprezentaţi cetăţenii care le-au acordat încrederea celor patru consilieri de la noi? Până unde merge batjocura legii şi administraţia după bunul plac şi interesele unora? Din păcate, acestea sunt fărâme dintr-o realitate tristă, care nu dispare nici măcar în timpul campaniilor electorale “. Exemplele au continuat cu cel prezentat de consilierul local Petrică Folica: “Este vorba despre plenul din data de 15 aprilie şi proiectul de hotărâre privind vânzarea unui teren de peste 43 000 de metri pătraţi, mai precis campingul de la Pădurea Verde. Potrivit proiectului, Primăria va vinde tot acest teren cu suma de doar 1 760 940 de lei, după ce a pierdut definitiv şi irevocabil un litigiu în instanţă. Realităţile pieţei imobiliare te-ar îndreptăţi să aştepţi un preţ de 200 de euro pe metrul pătrat acolo! Cum e posibilă seria asta de procese foarte importante pierdute de primărie? Cine este responsabil pentru asta?”

Timisul, primul pe harta caravanei electorale

Evenimentul de lansare a candidaților PP-DD la alegerile europarlamentare are loc astăzi, la Sala Polivalentă “Victoria” din Arad. Dan Diaconescu va fi prezent alături de Simona Man, de candidații partidului la alegerile de lună viitoare, parlamentarii PPDD şi președinții de organizații din întreaga țară. La manifestare sunt aşteptaţi peste cinci mii de oameni. Mâine, caravana electorală, în frunte cu Dan Diaconescu, va porni periplul prin ţară chiar din Timiş. Sâmbătă, la ora 10:30, aceasta va opri la Recas, iar la ora 11:00 este programată întâlnirea cu locuitorii Lugojului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore