Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Romeo Ioan, artistul în d`ale caricaturii, aduce „Self Growing”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„A face haz de necaz” este o sintagmă caracteristică românului și, adesea, românul a găsit soluții la problemele sociale și la cele existențiale abordând o atitudine ironică, dar mai ales autoironică, nu totdeauna demonstrată a fi și constructivă dar, cu siguranță utilă în ceea ce priveşte sănătatea spirituală. Satira, ridicolul şi exagerarea sunt elementele ce se întâlnesc pe teritoriu comun când vine vorba de caricaturi.

„M-am născut sub zodia fecioarei, Într-o zi de duminică acum 43 de ani. Am ajuns după multe căutări să fac teatru la modul profesionist, iar între timp am mai desenat, iar când credeam că e momentul, trânteam câte o expoziţie. Ceea ce m-a inspirat este călătoria interstelară a Micului Prinţ . Cea mai mare satisfacţie e trupa copiilor mei de teatru . Se numeşte „FIVE!” şi cuprinde actuali sau foşti elevi ai şcolii 21 Timişoara” povesteşte Romeo Ioan despre sine.

La Romeo, desenul nu vrea să fie un limbaj personal printre altele, ci însăşi limba vizualităţii, adică în mod spectacular, gen proxim fiind teatrul. În desenele – portret ale colegilor din teatrele timişorene, şi nu numai, scriitura e controlată, autorul fiind avizat asupra mecanismelor expresiei.

Evenimentul se va derula astăzi, începând cu orele 18:00 în cadrul Electric Theatre iar publicul se va bucura de acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare